Studentă de la UCB, suspectă de coronavirus! Fata se află la spital acum

10323
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O studentă în anul I din cadrul Universității „Constantin Brâncuși”, de la sediul din Debarcader, se află în acest moment la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la unitatea spitalicească după ce, în această dimineață, i-a venit rău în timp ce se afla la cursuri. Fata este suspectă de coronavirus.

„O studentă din cadrul universității noastre s-a adresat în această dimineață doctorului de la cabinetul medical din cadrul universității, acuzând stări de rău. Ea a motivat că în urmă cu câteva zile a revenit din Italia. Am anunțat DSP Gorj despre acest lucru, precum și Prefectura. Studenta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Târgu Jiu. Din discuțiile ce le-am purtat cu doctorul din cadrul universității noastre, studenta nu a contactat coronavirus, ci are o simplă viroză”, a declarat Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu Jiu.

Potrivit Elenei Pițian, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Gorj, studenta se află acum la Secția Boli Infecțioase din cadrul SJU Târgu Jiu. Fata a acuzat o stare de febrilitate ușoară, rinoree, simptome specifice unei viroze: „Se fac investigații asupra tinerei. Cert este faptul că această a revenit sâmbătă din Italia, dintr-o zonă ce se afla la circa 100 de km de locul unde există deja un focar de coronavirus. În acest sens, preventiv, s-a dispus efectuat unei dezinfecții la Universitatea Constantin Brâncuși”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here