Simpozion Internațional la Universitatea din Craiova: ,,Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane”

1270

Simpozion Internațional la Universitatea din Craiova: ,,Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane”
Astăzi, 06 februarie 2020, începând de la ora 11.00, în Aula «Mihai I al României», Universitatea din Craiova organizează Simpozionul internațional: ,,Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane”, în colaborare cu Asociația Culturală ,,Oltenia”, în parteneriat cu Școala Doctorală de Sociologie a Universității din Craiova și Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii, al Academiei Române.
Simpozionul va include o sesiune de comunicări științifice, care îi va avea drept protagoniști pe doctoranzii în domeniul Sociologie din cadrul Facultății de Științe Sociale a Universității din Craiova, întreaga manifestare fiind moderată de către domnul prof.univ.dr. Dumitru Otovescu, din cadrul aceleiaşi Facultăţi.
Cu acest prilej, renumitul cercetător, prof.univ.dr. Emilian Dobrea, medic primar, Milano, Italia, va prezenta expunerea: ,,Fundamentele ştiinţifice ale viziunii holistice asupra omului. Bolile actuale şi terapiile alternative”, în care va prezenta cele mai recente inovații în domeniul medicinei alternative, cunoscut fiind faptul că peste tot în lume apar din ce în ce mai multe alternative la medicina clasică.
În esenţă, boala este o stare de „dezechilibru”, care afectează întreg organismul şi care diminuează bucuria, fericirea, dar, în acelaşi timp ea poate distruge familia, conducând, în unele cazuri, până la deces. Este important să nu se ajungă la boală, iar dacă nu se poate evita, devine important ca aceasta să fie „eliminată” din organism, pornindu-se de la cauzele profunde, energetice, care au generat-o, cunoscut şi apreciatul medic de origine română prezentând cu acest prilej şi cele mai recente inovații în domeniul medicinei alternative.
La rândul său, scriitoarea Lyana Galis, autoarea romanului ,,Voiaj la poarta sufletelor”, va aduce în prim-planul expunerii domniei sale adevărata natură a ființei umane, aceea de ființă de iubitoare de lumină.
Să mai menţionăm că evenimentul ştiinţific de la Craiova este încununat de prezența extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir, românul al cărui nai a făcut să vibreze toate meridianele planetei, cel care a onorat cu prezenţa sa magică şi Universitatea «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu.
VASILE GOGONEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here