Ca la noi, la nimeni – Haosul paralizant de la Finanțe și Muncă!

866
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Semănăm haos și vrem să secerăm ordine?.” Valeriu Butulescu
Din Maculator existențial(2019)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ciudata ministresă a Muncii din ineptul ,,GuWerner”, cum mai este alintat așa-zisul Guvern Orban, s-a trezit că nu se plătiseră pensiile așa cum Guvernul de strânsură PNL promisese.
Mai toți liderii politici, cu excepția președintelui interimar al PSD, s-au făcut că plouă. În acest anotimp secetos, lipsit de zăpadă, de ploi, dar și de banii necesarei traiului de o zi pe alta al pensionarilor.
Cum spunem, Marcel Ciolacu, căci despre preș. chiar furibundedintele interimar al PSD este vorba, a lansat un atac dur, chiar furibund la adresa lui Orban Ludovic cel Rău: „NU am întâlnit o tâmpenie mai mare. Să-și schimbe numele în Ceaușescu!”
„Asaltul PNL este aberant asupra tuturor Partidelor, nu doar al PSD. Este un asalt îndreptat către celelalte forțe politice care l-au adus la guvernare. În anul 2020, nu înțeleg faptul că într-o Românie membră a Uniunii Europene și a NATO, cum poți să vii cu un discurs să dispară PSD!”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.
,,În acest timp, PSD este singurul partid din opoziție! Își dorește să dispară opoziția dintr-o țară! Nu au auzit utopie mai mare în cei 20 de ani de după 1989”, a punctat Marcel Ciolacu.
„Dacă domnul Orban dorește să devină Ceaușescu, să își schimbe numele în Ceaușescu! Am văzut că premierul dă prin asumare și buget și tot!”, a precizat Marcel Ciolacu. Îi readucem aminte că inițiatorul campaniei împotriva PSD este, totuși, Iohannis. Iar Orban doar un aghiotant mărunt”.
,,Dacă vor fi anticipate eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a mai spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la Conferința Județeană a Organizației PSD Călărași de desemnare a delegaților la Congresul Național al PSD, din 29 februarie 2019.
Președintele interimar al PSD s-a declarat șocat de explicația Violetei Alexandru. Ministrul Muncii care a anunțat în noaptea de sâmbătă spre duminică faptul că s-ar fi făcut deja jumătate din plățile la pensii, iar întârzierea a fost generată de perioada sărbătorilor de iarnă.
Marcel Ciolacu a declarat, ironic, că îi anunță pe cei de la PNL că atât Crăciunul și Revelionul și Sfântul Ioan au loc la aceleași date neschimbate de peste 2.000 de ani, făcând referire la explicația Guvernului Orban cu privire la explicația puerilă privind întârzierea plăților pensiilor. Scurt și la obiect, Senatorul Daniel Zamfir a punctat: „Cuțu GROAPĂ România mai repede decât ne imaginăm!”
ION PREDOȘANU

P.S. Ca să-i ajute să se decidă în privința ,,Demisiei!” anunțate de Preș. Klaus Werner Iohannis și pe viitorul demisionar Orban L. cel Rău, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că se pregătește o Moțiune de cenzură! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here