Combinatii de gresie si faianta pentru baie

2509
Cate combinatii de gresie si faianta pentru baie va puteti imagina? Intrati in orice magazin de profil, cereti un catalog al oricarui producator de placi ceramice si deja v-ati pierdut in numarul optiunilor pe care le descoperiti. Atunci, ce e de facut? Simplu: un plan.Alegerea unei combinatii de gresie si faianta pentru baie poate fi dificila daca nu va ganditi putin inainte de a pleca la drum. Sa va oferim aici toate sfaturile necesare ar fi imposibil. Dar putem sa va oferim cateva indicatii.

Inainte de a cauta combinatia potrivita ganditi-va ce fel de amenajare va reprezinta: clasic, modern, minimalist, rustic etc. In functie de stilul asupra caruia va decideti, alegerile modelelor de gresie si faianta pentru baie incep sa fie mai usoare.

O baie in stil clasic

Daca v-ati oprit la stilul clasic, cu siguranta o combinatie pe alb si negru este cea mai potrivita. Mereu la moda, mereu eleganta, aceasta combinatie emana rafinament. Dar nu exagerati cu negrul pe pereti.

O baie moderna

Albul cu rosu, albastrul cu gri si portocaliul cu verde par a fi cele mai in voga combinatii in ultimul timp. Cautati ca una din culori sa fie tare iar cealalta mai deschisa, pala. Nu folositi ambele nuante tari si nici palide. Riscati fie sa creati o baie prea incarcata fie prea stearsa.

Combinatii in stil rustic

Pentru acest tip de amenajare maroul si galbenul pai, cu striatii este o idee ideala. Chiar si placile wenge pot fi folosite cu succes. Trebuie sa stiti ca exista si placi ceramice care imita lemnul.

Va dorim inspiratie placuta si amenajari reusite. De livrarea gresiei si faiantei de care aveti nevoie se ocupa: https://www.vasion.ro/gresie-si-faianta-98!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here