Probleme la un nou spital. „Nu am mai văzut atâta jeg decât la Târgu-Jiu”

1014

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a scos la iveală un alt raport de control întocmit de Ministerul Sănătății la un spital din Oltenia. De data aceasta a poposit la Spitalul Județean Craiova, cea mai mare unitate medicală din Oltenia unde ajung să se trateze și foarte mulți gorjeni.
La fel cum a procedat și la Târgu-Jiu, parlamentarul a pozat „jegul de nedescris” de la unitatea craioveană și a postat mai multe filmulețe cu „infernul mizeriei”.
Deputatul spune că nu doar managerul spitalului este vinovat de această situație: „Fac un apel la personalul medical din această instituție. Nu am mai văzut atâta jeg decât la Târgu-Jiu. Aș vrea să văd ziua când va exista un protest spontan al personalului medical pe scările acestui spital nu doar pentru probleme salariale, ci pentru jegul în care stăm cu toții”, a mai spus Ungureanu, menționând că motivul pentru care „jegul nu dispare” din spitalul din Craiova este politizarea. „Dacă managerul știe că are protecție politică, nu va mișca nimic. Acest raport datează din martie și este acest jeg și acum, iar în curte încă există mormane de gunoi“, a spus parlamentarul.
Ungureanu susține că rapoartele de control ale Ministerului Sănătății din lunile martie și octombrie 2019, care constată gravele probleme de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, au fost „ascunse” de fostul ministru al Sănătății. Secția ATI de la Spitalul Județean Craiova, adică locul unde ajung pacienții aflați în cea mai gravă stare, este invadată de „germeni peste limita admisă”, se arată în raportul Corpului de Control.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here