Spitalul „Sfântul Ştefan” se dotează cu jaluzele

374

În plin sezon călduros, pentru a evita creşterea temperaturii în saloane, conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a decis că trebuie montate jaluzele. La primul etaj al unităţii deja au fost puse jaluzele, urmând ca în scurt timp să se finalizeze această activitate şi la celelalte trei nivele.

În această perioadă, la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari se află internaţi aproximativ 80 de pacienţi. Echipa managerială a unităţii îşi dă interesul pentru asigurarea unor condiţii hoteliere optime pe timpul verii. În acest sens, la ferestrele anumitor saloane se montează jaluzele. „Pe o aripă a spitalului se pun jaluzele. Deja au fost montate la un etaj şi mai avem încă trei. În următoarea perioadă vom finaliza această activitate”, confirmă Robert Calotescu, managerul Spitalului „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Din fericire, până în prezent, la nivelul judeţului nostru, temperaturile s-au menţinut în limite normale, fapt care i-a mulţumit pe cei internaţi. În următoarea perioadă, meteorologii anunţă o creştere a temperaturilor, însă acest lucru se pare că nu îi va afecta pe gorjenii care vor fi spitalizaţi la unitatea sanitară din Rovinari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here