Autorităţile au investit 250.000 lei în Stadionul Municipal

392

Pentru a corespunde cerinţelor impuse de reprezentanţii UEFA, Stadionul Municipal din Târgu-Jiu a necesitat o serie de reparaţii. Autorităţile locale au alocat 250.000 lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizări. La ora actuală, stadionul îndeplineşte condiţiile necesare pentru meciurile pe care urmează să le joace echipa de fotbal Pandurii.

Lucrările efectuate la Stadionul Municipal din Târgu-Jiu s-au finalizat. Echipa de fotbal Pandurii va juca fără probleme acasă. „La stadion au fost finalizate lucrările, astfel încât echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu să poată disputa în condiţii normale meciul din cupele europene. Am stabilit o serie de măsuri care să conducă la pregătirea stadionului pentru respectivele meciuri”, a confirmat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Stadionul pus la punct
Oficialii UEFA au solicitat o serie de măsuri pe care municipalitatea a trebuit să le ia pentru ca stadionul să corespundă cerinţelor. Potrivit directorului Raul Chiriac, în acest sens s-au realizat o serie de lucrări, cum ar fi „pavarea şi asfaltarea zonelor de protecţie, mai exact este vorba despre pavarea zonei dintre pista de atletism şi gardul ternului şi asfaltarea zonei dintre acest gard de protecţie şi tribunele stadionului, astfel încât să nu fie nicio zonă neacoperită, astfel încât să nu poată exista obiecte gen pietre care pot prezenta pericol. S-a făcut, de asemenea, igienizarea şi punerea la punct a gradenelor şi a întregului eşafodaj al stadionului, reabilitarea şi modernizarea grupurilor sanitare şi o serie de alte măsuri, inclusiv o nouă instalaţie de sonorizare. Valoarea cumulată a tuturor investiţiilor care s-au realizat este în jur de 250.000 lei”.
Municipalitatea a dus la îndeplinire misiunea primită de la oficialii UEFA, astfel că la ora actuală stadionul din Târgu-Jiu corespunde standardelor impuse, iar meciurile Pandurilor se vor desfăşura fără probleme.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here