Ca la noi, la nimeni – ,,Disfuncționalități” mincinoase în statul de drept!

578

Motto: „Care e mai bun: cel ce cumpără ce nu poate sau cel ce vinde ce n-are?” – Nicolae Iorga

În jurul nostru se petrec tot felul de anomalii. Care mai de care mai scabroase, precum crimele recente sau mai vechi de la Caracal. Unde un monstru cu chip de om descreierat e cercetat de vreo trei luni pentru trafic de minore de către DIICOT, o instituție de forță a statului de drepți, că de drept nu poate fi vorba, din Regimul Iohannis!
Culmea este că „disfuncționalități” – așa este botezat de (încă)președintele României, Klaus Werner Iohannis, monstruosul cumul de factori și de împrejurări nefaste care au făcut ca Alexandra, o copilă de numai 15 ani să fie ținută captivă, torturată, violată și omorâtă de o bestie cu chip de om.
De ce era urmărit de DIICOT și nu de criminaliști? Chiar împiedicarea polițiștilor să intervină, dacă-i adevărată varianta, de către unul sau niște procurori din Republica Procurorilor instituită de Klaus Werner Iohannis, bașca bâjbele STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) ce a făcut imposibilă reperarea cu exactitate a adresei criminalului din Caracal, la doi pași de Deveselu, ne duc cu gândul la o complicitate. Din care pierd vieți fiii și fiicele cetățenilor români!
Lăsăm la o parte, lucrurile nefiind întrutotul verificate, afirmațiile din presa locală – din Slatina și din Caracal – cum că ar exista o rețea de interlopi care livrează carne vie militarilor americani de la Deveselu!
Firava Alexandra, de numai 15 ani, avea încredere în 112 și deci în Poliție! Ea sunase de vreo trei ori la 112, cu 19 ore înainte ca polițiștii din Caracal să intre în casa ororilor. Ar fi fost timp suficient ca fetița să fie salvată. Cu fiecare zi ce trece, mai apare câte un caz nerezolvat cu minore din zona Caracal dispărute din pricina „statului de drept” aiuritor al bezmeticului de Preș. Iohannis!
Revenind, practic nu Preș Klaus Werner Iohannis a pronunțat cuvântul respectiv – „disfuncționalități”, ci acesta este preluat dintr-un comunicat al Administrației Prezidențiale. Din care pricepem că din cauza acestor „disfuncționalități”, „autoritățile responsabile nu au putut să salveze o adolescentă”. Un comunicat searbăd, cu un conținut surprinzător, dacă ne aducem aminte că în cazul fetiței Sorina din Baia de Aramă, în care se amestecase și Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, caz în care am avut parte de o tăcere de mormânt iohannist!
Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a dovedit fermitate și a decapitat Poliția Română, ancheta continuând. Doar că, probabil fiind vorba de trafic de minore pentru Deveselu, anchetă va face și CSAT! Ce rușine!!!
Punem pariu că CSAT va tămâia monstruosul caz ca să nu supărăm „partenerul strategic” SUA?
ION PREDOȘANU

P.S. Ședințele Biroului permanent național și ale Comitetului Executiv național al PSD, ca și Congresul din 3 august al PSD se amână. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here