Călinoiu, după investitori în Tarragona

344

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, se află, în perioada 8-12 iulie, în vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania, în vederea realizării unor schimburi de experienţă cu reprezentanţii administraţiei publice locale spaniole. De asemenea acesta încearcă prin prezentarea strategiei durabile a judeţului să atragă investitori la Gorj.

În această perioadă, şeful judeţului se află plecat într-o delegaţie în Spania în vederea realizării unor schimburi de experiență cu reprezentanții administrației publice locale spaniole precum și a unor demersuri privind dezvoltarea colaborării în domeniul economic, educativ și cultural. Vizita de lucru are loc ca urmare a invitației domnului Josep Poblet y Sous, președintele regiunii Tarragona – Spania, urmând a se desfășura la birourile Guvernului Provincial Tarragona.
Premergător întâlnirii cu președintele regiunii Tarragona, vizita de lucru a președintelui Consiliului Județean Gorj cuprinde și o serie de întrevederi cu reprezentanți ai administrației publice locale din orașul Barcelona, la acest nivel, discuțiile urmând să se axeze pe realizarea de schimburi de experiență în domeniul relațiilor internaționale și cooperare. În acest sens a fost programată și întâlnirea de lucru cu dl. Joachim Llimona i Balcells, director pe relații internaționale și cooperare din cadrul Primăriei Barcelona.
Din programul vizitei mai menționăm faptul că va avea loc o reuniune de lucru cu președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Spaniole privind prezentarea strategiei de dezvoltare durabilă a județului Gorj pe perioada 2012-2020 privind atragerea de investitori în județul Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here