Disponibilizări de personal la Căminul de Bătrâni de la Novaci

356

Căminul de Bătrâni de la Novaci este cât mai aproape de a fi închis. Asta din cauză că numărul bătrânilor s-a micşorat, urmare a hotărârii autorităţile locale, aceea de a majora taxele „de cazare” de la 800 lei la 1800 lei. Iar cireaşa de pe tort o reprezintă spusele edilului localităţii, Dumitru Leuştean care susţine că mai mulţi angajaţi ai căminului „probabil” vor fi disponibilizaţi.

În prezent, căminul de bătrâni funcţionează cu doar 13 beneficiari, la care se adaugă 21 de salariaţi. Se cunosc problemele cu care se confruntă cei de acolo. “Căminul de Bătrâni funcţionează, sunt mai puţine persoane din păcate acum. Nu îmi este teamă că rămân fără beneficiari. Au plecat unii, sunt solicitări de la alţii din ţară care au o sumă considerabilă de dat pentru a avea condiţiile de la centru. În aceste moment sunt 13 bătrâni şi 21 de angajaţi. Haideţi să judecăm numai”, spune Dumitru Leuştean.
Cu toate acestea edilul nu exclude varianta disponibilizărilor de personal, atâta timp cât nu mai există „obiectul muncii”. Întrebat dacă va păstra acelaşi număr de angajaţi, edilul a răspuns că: „asta după ce va fi discutată problema, probabil că nu”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here