Farmacia Victoria, reprezentanta Gorjului la Bacău

1015

Minifotbalul gorjean a fost reprezentat la Cupa României, de la Bacău, de către echipa Farmacia Victoria Târgu-Jiu.Gorjenii au câștigat grupa din care au făcut parte, dar au fost eliminați în prima fază knock-out a competiției.După Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu, la Campionatul Regional Sud Vest de la Sibiu, și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Piatra Neamț, Farmacia Victoria Târgu-Jiu a devenit cea de-a treia echipă, din acest an, care reprezintă Gorjul la o competiție națională, organizată de Federația de Minifotbal din România.Băieții de la Farmacia Victoria au debutat, în Cupa României de la Bacău, cu o remiză spectaculoasă, 3-3 cu Rimini Bistrița, remiză urmată de victoria gorjenilor la loviturile de la 7 metri. Meciul cu Rimini le-a adus celor de la Farmacia 2 puncte în cont, iar în cel de-al doilea joc, din sesiunea de vineri seara, s-a jucat pentru locul 1 în grupa 28.Farmacia Victoria a trecut clar de Insidecor Timișoara, scor 4-1 și a terminat grupa pe primul loc, cu 5 puncte.În prima fază eliminatorie, gorjenii nu au avut șansă la tragerea la sorți și au dat peste un adversar puternic, Atletico Abcoz Galați.Farmacia Victoria a deschis scorul și a condus cu 1-0 la pauză.Cei de la Galați au revenit însă și au preluat conducerea cu 2-1. Băieții lui Claudiu Jianu au avut șansa să ducă meciul la loviturile de la 7 metri, dar au ratat un penalty cu 3 minute înainte de final. Pentru Farmacia Victoria a fost prima participare la o competiție națională, organizată de Federația de Minifotbal din România.
Rezultate, Farmacia Victoria Târgu Jiu la Cupa României, Bacău:
Grupa 28
3-3 (4-3) cu Rimini Bistrița
4-1 cu Insidecor Timișoara
32-imi
1-2 cu Atletico Abcoz Galați
Lot jucători Farmacia Victoria Târgu Jiu:
Eduard Novabilschi – portar
Claudiu Jianu, Marian Jianu, Horia Șitoianu, Daniel Sorea, Alexandru Mainerici, Luis Scurtu și Dragoș Găvan – jucători
Cătălin Birău și Claudiu Jianu – Staff
Competiția maraton de la Bacău, care a adunat la start 91 de echipe și care a numărat 155 de meciuri de minifotbal, a fost câștigată de FC Boromir Râmnicu Vâlcea, 2-0 în finala cu Colosseum Iași.
Medaliile de bronz le-au revenit celor de la Raal Bistrița, învingători în finala mică împotriva celor de la Sporting Deva.
Premiul Fair Play a mers la Continental Timișoara. FC Boromir Râmnicu Vâlcea și-a asigurat, prin acest succes, participarea la Euro Cup, competiție programată să aibă loc în Italia, la mijlocul lunii septembrie. Cupa României a fost organizată de Federația de Minifotbal din România, în colaborare cu TNT Club Sport Bacău.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here