Bilanţul activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă, prezentat în şedinţa CA

336

Săptămâna trecută s-a întrunit Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. În cadrul şedinţei s-a prezentat raportul activităţii manageriale de anul trecut şi au fost stabilite priorităţile pentru 2013. Actuala conducere a unităţii aşteaptă bugetul pentru a putea demara proiectele propuse.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu apreciază pozitiv activitatea de anul trecut a unităţii. Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei de CA, s-a prezentat raportul managementului pe 2012, despre care Valentin Popa, preşedintele Consiliului de Administraţie al SJU spune că „a fost relativ bun, adică este un spital cu situaţie economico-financiară stabilă, dar şi cu unele aspecte negative în ceea ce priveşte aprovizionarea cu medicamente şi achiziţiile publice, în general”. Se pare că actuala conducere a unităţii nu a fost satisfăcută de ceea ce s-a regăsit în raportul activităţii de anul trecut a spitalului. „Managerul s-a declarat nemulţumit de ce a fost până acum la nivelul spitalului şi a promis, cu această ocazie, că se va implica serios pentru ca lucrurile să meargă bine de acum înainte”, menţionează Valentin Popa, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Proiectele pentru 2013, ţinute în loc din lipsă de buget
În cadrul şedinţei de săptămâna trecută, au fost stabilite şi priorităţile echipei manageriale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru anul în curs. Din păcate, pe fondul lipsei bugetului alocat spitalului, niciun proiect nu poate fi demarat. „Au fost prezentate proiectele pentru 2013, dar fără buget nu putem face nimic. Vrem să atragem un buget mai mare şi ne vom implica toţi cei care avem posibilitatea, instituţional vorbind, să luptăm pentru obţinerea unor sume cât mai mari pentru acest an”, a precizat Valentin Popa, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Reamintim faptul că, de mai bine de o lună, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are management privat.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here