Foto: Peste 130 de persoane la o întrunire a PSD, organizată la Tismana! Un deputat, în prezidiu

1767

În Casa de Cultură din Tismana se organizează la această oră o ședință a PSD la care participă membri de partid, reprezentanți din comunitate dar și lideri sociali-democrați ai altor comune din județ. Întrunirea este prezidată de către deputatul de Gorj, Elvira Șarapatin, de primarul comunei Tismana, Marian Slivilescu, de liderul PSD Tismana, Gabriela Tîlvescu si de liderii PSD de la Ciuperceni și Arcani. Pe scenă, deputatul PSD a vorbit audienței despre realizările actualului guvern, despre realizările Consiliului Județean Gorj, despre creșteri de pensii și salarii, despre candidații PSD la alegerile europarlamentare dar, și despre problemele comunităților din Gorj.

Primarul de Tismana a ridicat problema bugetului, a salubrizării localității, a proiectelor europene. Edilul le-a cerut cetățenilor să se prezinte la alegerile europarlamentare. Mai multe lidere de femei din OFSD Gorj sunt prezente în sala arhiplină.

Liderul din Ciuperceni, Dobrescu Daniel, le-a prezentat celor prezenți despre necesitățile comunității sale dar și de faptul că PSD a ajutat autoritățile locale, indiferent de culoarea politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here