Elementul surpriză! Iordache a pus mărul otrăvit în coșul lui Dragnea

1089

Discursul lui Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, la Conferința Județeană de Alegeri a PSD, a stârnit nemulțumiri în tabăra social-democrată. Pe de o parte, Mihai Weber nu se aștepta ca cel invitat de el la acest eveniment să spună ceva negativ în fața conducerii partidului, și a 600 de invitați, pe de alta Dragnea nu se aștepta la un mesaj critic din partea partenerilor de alianță, la conferință nefiind invitați reprezentanți ai Opoziției de la nivelul județului. 

Cu toate acestea, Iordache le-a transmis partenerilor de alianță politică ca să pună pe primul loc interesele gorjenilor, apoi pe cele ale partidului, cu mențiunea că are asteptări mari de la noua conducere a PSD Gorj. „Mesajul nostru este o rugăminte pentru noua conducere a PSD (Gorj- n.r.). Îi rugăm să pună și dumnealor interesele gorjelor și apoi interesele partidului, la fel cum și noi vom face, indiferent de riscul politic”, a spus, duminică, Iordache. Mesajul liderului PSD l-a înfuriat pe Liviu Dragnea, care l-a avertizat că nu acceptă „un sfat otrăvit”. „L-am ascultat pe domnul președinte de la ALDE și îi răspund foarte ferm – PSD nu a pus și nu va pune niciodată, cel puțin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităților locale sau intereselor publice. Nu accept, indiferent de la cine vine, un sfat otrăvit, pentru că nu e cazul, când e vorba de PSD”, a spus Liviu Dragnea.

A.S.

1 COMENTARIU

  1. Toți cei care s-au aruncat în jgeabul grotacului condamnat penal sunt complicii acestuia… și ce șorici subțire vrea să pară a avea hamsterul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here