Ca la noi, la nimeni – Gogoși prezidențiale, ziua și noaptea ca hoții!

830

Motto: „Nimeni nu este mai presus de lege.” Art. 16, din Constituția României

Cine credea că Preș. Klaus Werner Iohannis se va schimba în vreun fel se-nșeală, în continuare, amarnic. Sasul își vede doar interesul, și își face campanie electorală pe banii contribuabilului.
FLAȘNETĂ ȘI MARIONETĂ. Pentru că România deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, sâmbătă, a fost invitat la o întrunire pe teme de securitate, grație faptului că-i sas la origine și marioneta Cancelarului german Angela Merkel. Nu-i vorbă, înainte de a pleca i-a luat apărarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, care-l are, probabil, cu ceva la mână(Vreun dosar, de pildă!). Mă rog, Laura Codruța Kovesi este tot din Sibiu și a fost o studentă „emininche” la drept, pe care l-a terminat cu nota 6,41. Omul este cinic, încăpățânat și flașnetar de soi PPE! N-a uitat să înjure PSD pentru Bugetul de stat pe anul 2019, despre care bate câmpii că n-ar fi realist. Tot la fel a mințit și anul trecut. Când a mai aruncat și alte vorbe spurcate: că nu-s bani de salarii și de pensii. A devalorizat leul și i-a speriat pe pensionari să-și ia mai multe medicamente de inimă. Nu de alta, dar aveau impresia că Mafalda săsească nu minte. Cine l-a votat, să se spele pe cap cu el!
LĂSAȚI-O PE KOVESI SĂ PLECE! Ideea că ea nu mai este demult doar cetățean român îi aparține directorului cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic din care-mi permit să citez: „Despre modul în care co-autorii celui mai mare jaf din istoria României, Microsoft și HP au fost protejați, deși dăduseră mită s-a scris enorm. Degeaba. Cred că Laura Codruța Kovesi trebuie lăsată să fie „extrasă” și recompensată cu un post plătit din bani europeni pentru că și-a îndeplinit misiunea. A semnat toate protocoalele secrete cu serviciile de informații, a schimbat guverne, a înlocuit miniștrii, a eliminat de pe piață companiile românești, cât de cât puternice, totul sub umbrela luptei anticorupție.”
„Lăsați-o pe Kovesi să fugă din țară! Ea nu mai este demult cetățean român”, așa sună titlul comentariului semnat de Dan Andronic, cum spuneam, directorul Evenimentului Zilei.
CARMEN, NOAPTEA CA HOȚII! Cu vălul pe cap, Carmen Georgeta Iohannis a fost audiată la Parchetul general. Știrea aceasta venită pe surse, a fost preluată de cotidianul Libertatea. Întrucât a fost audiată la începutul săptămânii trecute, „noaptea ca hoții!” de la ora 22,00 până la miezul nopții. Lovitura vine ca o măciucă în capul Preș. Klaus Werner Iohannis. Vă dați seama, a venit de la Sibiu, probabil cu mașina blindată a soțului, de fapt a Administrației Prezidențiale, adică a Coloniei încă numită România, cum îi mai spune fostului stat român. Cu siguranță, Madam Carmen Georgeta a fost însoțită și de bodyguarzi, iar vălul și l-a pus singură ca să nu fie recunoscută!
Ion PREDOȘANU

P.S. Președintele CSM, Lia Savonea, a cerut Preș. Klaus Werner Iohannis să nu intimideze procurorii în cazul primului dosar de urmărire penală, din cele 18!, deschis în cazul suspectei Laura Codruța Kovesi! Așa da! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here