Control judiciar prelungit cu încă 60 de zile pentru fostul director al DADR Gorj!

893

Procurorii DNA-Serviciul Teritorial Craiova au solicitat prelungirea controlului judiciar cu încă 60 de zile pentru directorul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Gorj, Dan Tănăsescu, cercetat pentru infracțiuni de corupție. Instanța a aprobat cererea procurorilor iar din data de 12 februarie, Tănăsescu este pentru a doua oară sub control judiciar, el primind alte 60 de zile în momentul în care a fost prins luând mită de la un producător de tomate din județul nostru.

De data aceasta, Tănăsescu, mutat șef Serviciu în DADR Gorj prin ordin al ministrului Daea, nu mai are voie să aibă contact cu programele de minimis, deoarece din funcția de șef Serviciu ajusese să răspundă chiar și de subvențile pentru tomate.

Prelungirea controlului judiciar pentru Tănăsescu cu încă 60 de zile, l-a băgat pe directorul suspendat din funcție în concediu medical pentru 13 zile, începând de luni, actul fiind trimis și Ministerului Agriculturii. Ministrul Daea este cel care va decide pe ce post îl va trece pe Tănăsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here