Prefectul Florescu, la discuții cu greviștii, în carierele Jilț Nord, Jilț Sud și Roșiuța!

534

,,Am vrut să simt pulsul, să văd care sunt supărările minerilor, să văd ce doleanțe au greviștii. Datoria mea este să mă informez și să transmit mai departe. O să iau legătura cu domnul secretar de stat Vișan, de la Ministerul Energiei, o să îi spun care este supărarea angajaților CEO. De altfel, dânsul știe, în mare parte, care este situația, solicitările tuturor sunt legate de majorări salariale, voucere de vacanță, investiții.. Ei și-ar dori foarte mult să vină domnul ministru Anton Anton la întâlnirea cu ei. Să vină ministrul aici, nu să meargă ei la minister,, a declarat, în această seară, prefectul de Gorj, Ciprian Florescu.

,,Din discuțiile avute cu directorul general și cu secretarul de stat Vișan, mâine la ora 8.00 este programată, la București, întâlnirea cu partenerii sociali, cu liderii sindicali, rămâne de văzut ce discuții vor fi purtate și care vor fi concluziile. Ideea este că, din discuțiile mele cu oamenii, nu există un sindicat care să-și asume această mișcare, este grevă spontană a angajaților, liderii nu era prezenți și nici nu și-au asumat această mișcare. Cu siguranță, liderii vor discuta însă cu minerii și le vor transmite, mâine, doleanțele, la București,, a completat prefectul de Gorj.

Acesta a discutat cu greviști atât de la cele două unități miniere din zona Mătăsari, Jilț Nord și Jilț Sud, cât și cu protestatari de la Cariera Roșiuța.

1 COMENTARIU

  1. Ce gargara baga și asta? „Am vrut sa simt pulsul”, sau „să văd doleanțele minerilor „, „sa îl anunț pe dl secretar de stat” și alte expresii, tare cretinele. De unde ați apărut, fraților, ca tare mulți mai sunteți, peste tot și în toate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here