Mitriţă stă pe tuşă o etapă

657

Căpitanul Universităţii Craiova, Alex Mitriţă, şi-a aflat sancţiunea după eliminarea din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Comisia de Disciplină a FRF a decis ca fotbalistul Ştiinţei să fie suspendat o singură etapă şi să fie amendat cu suma de 740 de lei.
Mitriţă a văzut două cartonaşe galbene în doar 4 minute, primul acordat corect pentru o simulare în careu, dar al doilea arătat eronat, după ce liderul oltenilor fusese faultat în suprafaţa de pedeapsă. Chiar şi aşa, Mitriţă va rata meciul cu FC Botoşani, programat luni, 26 noiembrie.
Aceeaşi sancţiune a primit-o şi colegul său Ivan Martic, care a văzut tot două cartonaşe galbene în ultima partidă de pe Ion Oblemenco.
“Ok, nu a fost penalty, dar de ce să-i dai al doilea galben acolo? Pentru mine Mitriţă e foarte important. Nu doar pentru Craiova, ci pentru fotbalul românesc. Din păcate, e lovit foarte des, în toate meciurile. Nu e vorba doar de el. Tandia la fel, Ianis Hagi la fel, Tănase…sunt genul de jucători care trebuie cumva protejaţi”, declara antrenorul Devis Mangia după meciul cu Sepsi. Mitriţă este al treilea în topul cartonaşelor galbene, cu 6 avertismente încasate, cele mai multe pentru proteste.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here