Ca la noi, la nimeni – Ticăloșia mincinoșilor!

596

Probabil că-i valabilă zicala cu acea condiție absolut necesară pentru a avea viitor în politică: să știi să minți! Dintre personajele care se-ntrec în minciuni voi alege astăzi două sau chiar trei.
După raportul privind activitatea managerială a Procurorului general Augustin Toader, căruia ministrul de Justiție, Tudorel Toader, i-a înaintat Preș. Klaus Werner Iohannis raportul în 20 de puncte și cererea de revocare s-a ițit un scandal imens.
Și așa s-a ajuns la niște descoperiri îngrozitoare despre Preș. Klaus Werner Iohannis. În dosarul de numire a Procurorului general existau deficiențe, dar și copia unei ordonanțe de clasare a unui dosar de urmărire penală pe numele „imaculatului” primar al Sibiului, ajuns astăzi președintele României.
Mincinosul Augustin Lazăr a luat foc și a dezmințit totul, apoi a spus că ordonanța era semnată de procurorul Cristian Aurel Lazăr, beneficiar și el a unei avansări într-o funcție de procuror șef adjunct al Secției de criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Jurnaliști din mass-media independentă de sistem au aflat de la Curtea de Apel Alba Iulia că numitul Klaus Werner Iohannis a avut 9 (nouă!) dosare penale, toate albite la Curtea de Apel Alba Lux din Alba Iulia, apoi 17, dintre care două au fost închise după ce Herr Iohannis s-a cocoțat ca președinte al României, în Tronul Regal de la Palatul Cotroceni. Luni seara, la un post de televiziune, am văzut imagini cu Pinocchio din Palatul din Dealul Cotrocenilor, ajuns pe la Paris, cu Carmen Iohannis, și care încerca să ne convingă că el n-a fost niciodată urmărit penal.
Pe toate drumurile, inclusiv drumurile europene, întrucât recent a fost și la Madrid, gureșa Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele se laudă că Liviu Dragnea ar vrea să „desființeze” Primăria Bucureștilor numai ca s-o lase pe ea fără serviciu. Prostie, aberație ori halucinație? Greu de spus.
Când Liviu Dragnea o propunea pentru a candida la alegerile locale din 2016 pentru funcția de Primar general al Capitalei era bun. Aflăm acum că ea a lătrat contra primilor miniștri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose pentru că așa i-ar fi cerut Liviu Dragnea!
Mai nou, se contrazice și spune ba că va candida ca independent la alegerile prezidențiale din 2019, ba că-și va duce mandatul de Primar general la final.
Până acum n-a făcut nimic.
Oricum, un mincinos și mai mare decât Gabriela Firea, Victor Ponta a declarat la același post de televiziune că dacă nu va candida el la președinție o va susține pe Gabriela Firea!
Iată cum pe politicienii de azi nu-i întrece nimeni. La minciuni, nu la realizărle lor măcar din anul Centenarului Marii Uniri. Ce rușine!
ION PREDOȘANU

P.S. O știre de luni ne anunță că a scăzut inflația. Rata anuală a inflației, care măsoară evoluția prețurilor de consum în ultimul an, a scăzut la 4,3%, de la 5,03% în septembrie, în ciuda faptului că mărfurile nealimentare s-au scumpit.(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here