Staţiunea Săcelu pregătită să-şi întâmpine turiştii

389

Sezonul estival s-a deschis oficial şi la Săcelu. Staţiunea a fost modernizată, iar condiţiile oferite acum celor care aleg să se relaxeze aici sunt foarte bune.

Staţiunea Săcelu este o atracţie nu doar pentru gorjeni, ci şi pentru persoane din judeţele vecine şi chiar din alte regiuni. Renumită pentru beneficiile pe care le oferă, această staţiune este şi locul perfect pentru a petrece vacanţa de vară sau concediul.
În ultima perioadă s-au făcut şi investiţii, fiind realizate lucrări de modernizare, ceea ce, cu siguranţa, va conduce la o creştere a numărului turiştilor. Preţul a fost puţin majorat, de la 5 la 7 lei.
Staţiunea Săcelu este situată la o distanţă de 32 kilometri de municipiul Târgu-Jiu, fiind înconjurată de dealuri acoperite cu păduri de stejar şi fag.
Această zonă este bogată în izvoare cu ape minerale sulfuroase, clorurate, iodurate, bromurate, sodice, hipotone şi hipertone. În staţiunea Săcelu se tratează diferite afecţiuni între care cele reumatismale, posttraumatice, neurologice şi altele.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here