Finanţarea stadionului, pe masa comisiei interministeriale

554

Edilul municipiului Târgu- Jiu dă asigurări că săptămâna viitoare va fi primit avizul final pentru obţinerea finanţării de 2 milioane euro de la Guvern pentru încheierea lucrărilor la Stadionul Municipal.
Lucrările în cauză sunt necesare, pe de o parte, pentru punerea în funcţiune a obiectivului, iar pe de altă parte pentru crearea unei zone cu un ridicat nivel urbanistic şi peisagistic la nivelul municipiului.
“Ieri (n.r. marţi), am primit o adresă în care am fost anunţaţi că pe data de 23 mai suntem invitaţi la comisia interministerială pentru avizarea proiectului de modernizare a exteriorului stadionului din Târgu-Jiu, un proiect care a primit avizul comisiei tehnico-economice de la Ministerul Dezvoltării. Urmează ca acum să intrăm în comisia interministerială şi în următoarea şedinţă de Guvern să se aprobe acea finanţare pentru stadion. Cred că este o veste foarte bună. Lucrurile s-au demarat rapid”, a declarat primarul Marcel Romanescu.
Şeful administraţiei locale târgujiene prevede un termen maxim de încheiere a investiţiilor la Stadionul Municipal din Târgu Jiu luna octombrie a anului curent.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here