Mătuşa doctorului Manciu i-a luat locul lui Mădălin Ungureanu

362

Miercuri, 19 septembrie 2012, la Direcţia de Sănătate Publică Gorj s-a organizat concurs pentru ocuparea postului rămas temporar vacant după plecarea lui Mădălin Ungureanu – actualul viceprimar al comunei Băleşti. Singurul candidat care s-a înscris la concurs este mătuşa medicului Cătălin Manciu, fostul şef al lui Ungureanu. Noua angajată a DSP, Letiţia Manciu a luat examenul pe post, obţinând nota 9,67.

Postul scos la concurs de Direcţia de Sănătate Publică Gorj a devenit temporar vacant după ce Mădălin Ungureanu s-a autosuspendat pentru a putea ocupa funcţia de viceprimar al comunei Băleşti. Conducerea DSP Gorj spune că formalităţile pentru scoaterea la concurs a acestui post au fost destul de greoaie, de aceea a fost necesar un asemenea interval de timp de la vacantare până la publicarea anunţului de angajare. Într-un final, concursul s-a organizat, înscriindu-se o singură persoană, care a şi promovat examenul cu nota 9,67. Este vorba despre Letiţia Manciu, nimeni alta decât mătuşa lui Cătălin Manciu. Directorul executiv al DSP Gorj spune că nu ştia cine este Letiţia Manciu, despre gradul de rudenie al ei cu doctorul Manciu aflând chiar de la acesta din urmă. „Concursul a decurs fără probleme, au fost respectate toate prevederile legale. Nota obţinută de doamna Letiţia Manciu este 9,67. Cătălin Manciu mi-a spus că ea este mătuşa lui, adică soţul Letiţiei Manciu şi tatăl lui Cădălin sunt fraţi. Nu am ştiut acest lucru, dar la concurs se putea înscrie oricine îndeplinea cerinţele postului”, a menţionat Marius Boeriu, directorul DSP Gorj.
Totodată, Marius Boeriu a precizată că Letiţia Manciu ar putea rămâne fără serviciu, dacă Mădălin Ungureanu s-ar întoarce la vechiul său loc de muncă. „Fiind un post temporar vacant, există posibilitatea ca titularul lui, Mădălin Ungureanu, să revină la serviciu, caz în care Letiţia Manciu ar fi nevoită să elibereze postul şi ar rămâne fără serviciu. Aşa sunt făcute legile şi noi trebuie să le respectăm”, a declarat Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here