Internet wireless gratuit în cinci zone din Târgu-Jiu

1126

Cetăţenii municipiului Târgu-Jiu, cu mic cu mare, se vor bucura de acum înainte de spaţii unde se pot conecta gratuit la internet prin WIFI, cu ajutorul unui sistem pus la dispoziţie de municipalitate.

Cinci zone din municipiul Târgu-Jiu oferă de acum cetăţenilor internet gratuit prin reţele de tip wireless, sistemul fiind deja inaugurat de Primăria Târgu-Jiu. “Primăria a stabilit pentru moment cinci zone din municipiul Târgu-Jiu în care va funcţiona un serviciu de internet gratuit. Este un serviciu wireless pe care ni-l solicită mulţi cetăţeni, în special tinerii, un serviciu care va sta la dispoziţia doritorilor în cinci zone: Parcul Central, zona Centru-Amfiteatru, Parcul Coloanei Infinitului, Parcul Debarcader şi Parcul Lido. În aceste zone, toţi cei care îşi doresc pot să acceseze acest serviciu. Dar nu doar serviciul wireless va fi la dispoziţia celor care vor accesa acest lucru, ci şi foarte multe informaţii pe care Primăria Municipiului Târgu-Jiu va avea posibilitatea să le asigure şi să le ofere celor care se vor conecta la serviciul wireless în zonele de care am amintit. Mă bucur că în urma discuţiilor pe care le-am avut cu cetăţenii, Primăria a găsit soluţia de a rezolva această problemă şi îi asigur că vom continua aceste demersuri şi în cât mai scurt timp vom avea posibilitatea ca în cât mai multe zone ale municipiului să asigurăm serviciul wireless”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu.

wi fi (2)Investiţie de 675 lei/punct de lucru
Serviciul va fi disponibil începând cu data de 1 martie la întreaga capacitate, deocamdată fiind doar câteva zone unde funcţionează aproape perfect, iar în Parcurile Lido şi Debarcader lucrările nu au fost încă finalizate. “Se conectează telefonul pe modul wifi, ni se va cere numărul de telefon, introducem numărul, în urma introducerii, vom primi un cod de acces. După ce tastăm codul de acces, ne vom conecta şi vom putea folosi serviciul fără nici un fel de problemă. De fiecare dată când vom trece prin zona în care sunt serviciile puse la dispoziţia cetăţenilor, de fiecare dată ne vom conecta fără să fie nevoie de a solicita încă o dată un cod de acces. Avem un cost de 675 de lei pe fiecare punct de lucru, ne adresăm la 5 puncte de lucru deocamdată. Această investiţie este suportată de Primăria Târgu-Jiu, din bugetul local. După discuţiile pe care le vom purta cu cetăţenii, vom identifica zone în care se impune dezvoltarea acestei reţele în viitor”, a precizat primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

wi fi (3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here