AGA Pandurii, întrunită azi! Amenda UEFA de 80.000 euro, pe tapet

498

Adunarea Generală a Acționarilor Pandurii se întrunește, astăzi, pe ordinea de zi aflându-se printre altele și sancțiunea recentă primită de la UEFA, de 80.000 euro. În cadrul ședinței este posibil să fie trecut și reprezentantul Primăriei Târgu-Jiu în AGA, Florin Cârciumaru, cu Aurel Popescu, devenit de joi conducătorul, cu acte în regulă, al acestei instituții din municipiu.

Sancțiunea dată săptămâna trecută pentru echipa gorjeană are la bază nerespectarea de către aceasta a principiului fair-play-ului financiar. Acționarii se vor edifica astăzi care este termenul limită până la care poate fi plătită amenda, faptul că aceasta nu va fi contestată, dar și cum vor face rost de bani să achite sancțiunea în cauză. Marin Golea, administratorul special al clubului, vrea să obțină, de altfel, acordul AGA pentru plata viitoare a amenzii UEFA, pentru a fi el ocolit de eventuale acuzații legate de primirea sancțiunii.

Echipa, fără jucători din vacanța de iarnă
Acționarii vor trebui să ia la cunoștință și doleanțele jucătorilor care au anunțat, prin memorii, că urmează să părăsească echipa după vacanța de iarnă. Desemnat jucătorul lunii noiembrie în Liga I, Liviu Antal nu a mai așteptat însă ultimul meci din această iarnă, cel cu ASA, și a părăsit deja Clubul Pandurii. “Șansele să rămân la Târgu-Jiu sunt foarte mici. Deja am vorbit cu cei de la Hapoel. M-au sunat să mă întorc acolo, dar va depinde și de mine asta. În ianuarie vom stabili totul. Oricum, dacă va fi să revin în România, voi analiza mult mai bine problema, mai ales după experiența cu Pandurii. Din păcate, ceea ce se întâmplă în Liga I nu este deloc normal, până la urmă avem de suferit doar noi, jucătorii. În ritmul ăsta o să ajungem cu doar vreo 10 echipe în campionat! După experiențele pe care le-am avut deja cu Oțelul și Vaslui, sper ca Pandurii să nu fie a treia echipă la care evoluez și care să dispară!”, a spus Liviu Antal, sâmbătă, potrivit ProSport.
Mai mulți jucători și-au depus memorii și vor pleca și ei în pauza de iarnă. Clubul stă să se destrame, în atare condiții, desi de anul viitor va beneficia de un stadion nou.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here