A murit strivit de tractor

606

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Hurezani, şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un drum forestier. Şi şoferul tractorului a fost rănit în urma impactului cu solul, el fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Duminică după-amiază, în jurul orelor 14:05, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că pe un drum forestier, în pădurea de pe raza comunei Hurezani, s-a răsturnat un tractor, eveniment în urma căruia a rezultat decesul unei persoane şi rănirea alteia.
„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că D.M., de 41 ani, din comuna Hurezani, în timp ce conducea un autovehicul ce tracta un atelaj confecţionat artizanal, neînregistrat, pe un drum forestier în pădurea din localitatea de domiciliu, pe o zonă în rampă, din cauza înclinaţiei de aproximativ 40%, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se. În urma impactului cu solul a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi decesul unui tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Hurezani, pasager în autovehicul. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul I.S.U. Hurezani. S-a luat măsura transportării acestuia la S.M.L. Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here