Şoferi prinşi băuţi la volan

356

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 67 Băleşti, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Târgu-Jiu pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au identificat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 673 A – Mătăsari, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Turceni unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi care nu deţine permis de conducere.

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 674 comuna Urdari, şi întrucât emana halenă alcoolică i s-a adus la cunoştinţă că urmează să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând să fie testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la Spitalul Orăşenesc Rovinari în vederea prevalării de probe biologice de sânge, unde de asemenea, acesta a refuzat recoltarea de probe. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here