Accidente rutiere, soldate cu victime

453

Două accidente rutiere, dintre care unul soldat cu victime, au fost înregistrate în judeţul nostru. Într-unul dintre accidente au fost implicaţi şi trei minori, iar unul dintre şoferi s-a ales cu dosar penal, întrucât nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Poliţiştii din Bustuchin au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe raza comunei din localitate, s-a produs un accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un tânăr de 26 ani, din comuna Bustuchin, în timp ce conducea un autoturism pe drumul amintit, a intrat în coliziune cu autoturismul ce rula în faţa sa, la volanul căruia se afla un alt tânăr, de 25 ani, din aceeaşi localitate. Urmare a coliziunii dintre cele două autovehicule, un bărbat de 46 ani, pasager în autoturismul condus de către tânărul de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul oraşului Târgu-Cărbuneşti, pentru investigaţii amănunţite. Pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că bărbatul care a fost implicat în accident fără voia sa, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Urmare a testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că tânărul de 26 de ani, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În schimb, tânărul care nu poseda permis de conducere, a refuzat şi testarea cu aparatul alcooltest, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, gorjeanul de 25 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Minori, implicaţi în accident

Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, duminică seara, despre faptul că pe raza satului Capu-Dealului, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 38 ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Filiaşi în direcţia Târgu-Jiu, pe raza localităţii Brăneşti, în satul Capu-Dealului, a intrat în coliziune cu roata spate a tractorului condus de către un tânăr, de 24 de ani, din comuna Brăneşti. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei pasagere de 38 ani, aceasta fiind diagnosticată de medicii Spitalului Orăşenesc Filiaşi, cu „fractură gambă dreapta deschisă”. Conducătorul auto şi ceilalţi pasageri din autoturism, printre care şi trei minori cu vârste între cinci şi zece ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi pentru îngrijiri şi investigaţii, la spital. Poliţiştii rutieri au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here