Prinşi la a doua rundă de furat

359

IMG_7313Doi bărbaţi din Vladimir au intrat prin efracţie în casa unei consătene de unde au furat mai multe bunuri. Nu le-au ajuns cele furate, şi au mai revenit pentru a mai sustrage alte bunuri. Ghinion însă! Unul dintre bărbaţi a fost văzut de către victimă, iar poliţiştii l-au ridicat chiar din curtea acesteia.

Doi bărbaţi din Vladimir s-au ales cu dosar penal, după ce unul dintre ei a fost surprins chiar de către victimă, în timp ce fura. Marţi noapte, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vladimir au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de S.M., 61 ani, din localitate, cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale a pătruns o persoană necunoscută. Urmare a sesizării, poliţiştii l-au identificat în curtea locuinţei apelantei pe C.N, 42 ani, din aceeaşi localitate, care prin forţarea lacătului de la uşa de acces a pătruns în beciul casei, fiind luată măsura conducerii acestuia la sediul poliţiei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză a acţionat împreună cu O.C., 42 ani, din aceeaşi comună, aceştia pătrunzând prin efracţie în locuinţa părţii vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri, pe care le-au transportat în grădina casei unde le-au ascuns. Ulterior suspecţii au revenit în câmpul infracţional şi în timp ce încercau să sustragă şi alte bunuri din beciul locuinţei, au fost surprinşi de partea vătămată care a anunţat organele de poliţie.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, persoanele în cauză fiind reţinute pe bază de ordonanţă şi au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă. Faţă de suspecţi a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile, începând cu data de ieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, subinspector Bogdan Scafeş. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării integrale a prejudiciului.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here