Zi cu ghinion pentru conducătorii auto

437
Miercuri, 13 – zi ghinionistă pentru şoferii opriţi în trafic, de filtrele întinse în tot judeţul. Astfel, au fost aplicate 131 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.380 lei. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

În total au fost sancţionaţi 22 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 27 pentru oprire neregulamentară, 15 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru că autovehiculele conduse prezentau defecţiuni tehnice şi 17 pentru că nu aveau actele la ei. Restul de amenzi au fost aplicate pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere în vigoare.

Şofer „alcoolizat”
Unul dintre cei opriţi de către agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Motru, este Ion Ş., de 27 ani, din localitate. Bărbatul conducea un autoturism pe DN 67 Motru, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus Spitalul Motru unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar permisul său de conducere a fost reţinut în vederea suspendării. De asemenea, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here