Târgujian salvat de un poliţist local

403

Viaţa unui cetăţean de 50 de ani, din municipiul Târgu-Jiu a fost salvată, joi, 18 iulie 2013, de poliţistul local Octavian Frăţilescu. Târgujianului i s-a făcut rău pe stradă, în zona Parcului Central. Poliţistul a sărit în ajutorul acestuia, resuscitându-l până la sosirea echipajelor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Poliţistul local Octavian Frăţilescu este eroul unui târgujian cărui i s-a făcut rău pe stradă, în cursul zilei de 18 iulie 2013. Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie, Poliţia Locală Târgu-Jiu, aflaţi în serviciu în zona Bulevard Constantin Brâncuşi, s-au autosesizat şi au intervenit prompt pentru acordarea de sprijin unui cetăţean căzut pe trotuarul din imediata vecinătate a Parcului Central. A fost alertat imediat Serviciul de Ambulanţă Gorj, timp în care poliţistul local Octavian Frăţilescu a efectuat manevre de resuscitare persoanei căzute, acordându-i în acest fel primul ajutor.
În zonă s-a intervenit pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru înlesnirea accesului celor două ambulanţe care au sosit la eveniment. Bărbatul căzut pe trotuar, în vârstă de 50 de ani, a fost stabilizat de echipajele de ambulanţă şi transportat de urgenţă la UPU Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here