Suspect de furt din biserică, reţinut

357

Un localnic din Aninoasa a fost reţinut de oamenii legii după ce a furat mai multe bunuri din biserica din satul Pojogeni. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În după-amiaza zilei de 22 octombrie 2013, la orele 13:05, în timpul executării serviciului de siguranţă publică şi patrulare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti au identificat o persoană la intersecţia DN 67/B cu drumul comunal Pojogeni. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei şi identificată ca fiind D.I., un bărbat în vârstă de 45 ani, domiciliat în comuna Aninoasa. În urma efectuării controlului corporal, asupra sa au fost găsite mai multe bunuri care provin de la biserica din satul Pojogeni, bunuri ce s-au dovedit a fi furate. „Urmare a cercetărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că în noaptea de 21/22.10.2013 suspectul ar fi pătruns în lăcaşul de cult, de unde ar fi sustras bunurile identificate asupra sa. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Faţă de bărbatul de 45 de ani a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.
Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here