Spectacole şi artificii, la Bumbeşti-Jiu

367
dsc00065_1La sfârşitul acestei săptămâni, la ieşirea din Defileu, Jiul îşi va încetini curgerea, atras cu siguranţă de sărbătoarea ce va să fie. Timp de două zile, în Bumbeşti – Jiu, vor avea loc o serie de manifestări prilejuite de aniversarea celor 21 de ani de istorie urbană, data de 25 aprilie 1989 însemnând declararea acestei localităţi ca oraş.

A VI-a ediţie a „Zilelor oraşului Bumbeşti-Jiu” va debuta, sâmbătă, de la ora 10.00, după deschiderea oficială, cu întreceri sportive, materializate printr-o gală de box, iar de la ora 13.30 spectacolele se vor ţine lanţ până în noapte. Vor cânta muzică populară interpreţi ca: Doina Popescu, Izabela Tomiţa, Maria Beatrice Băndoiu şi Maria Ghinea, evoluţii scenice având membrii de la Clubul Copiilor şi Elevilor urmate de un spectacol oferit de Formaţia „Lotus”.
Duminică, pe lângă activităţi sportive şi un program prezentat de copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit, localnicii pot participa din nou la spectacolele de muzică populară unde vor evolua Liliana Laichici, Mara Beatrice Băndoiu, Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian, sau la spectacolul Colegiului „Mihai Viteazul”. „Zilele Oraşului” se vor încheia cu muzică uşoară în interpretarea invitaţiilor Mihai Trăistariu & DJ. Rhyno & Silvia şi bineînţeles cu foc de artificii.
Viorel SURDOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here