Șocant! Femeie din Târgu-Jiu, acuzată că și-a ucis iubitul, apoi i-ar fi dat foc

916

O femeie de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reținută, ieri dimineață, pentru omor. Suspiciunea este că și-ar fi lovit cu cuțitul iubitul, un bărbat de 47 de ani, din Dâmbovița, în timp ce se aflau în apartamentul acesteia de pe strada Comuna din Paris, după care i-ar fi dat foc. Ulterior, ar fi incendiat și locuința, concubinul ei fiind găsit decedat. ”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 8 ianuarie, la ora 21.19, a fost sesizat telefonic Serviciul Național de Urgență 112, cu faptul că la un apartament situat pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu-Jiu, a izbucnit un incendiu și din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe, produsă prin secționarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate înțepate la nivelul cervical anterior paramedian stânga, una de un centimetru, profundă și alta de 1,5 centimetri, superficială, plăgile putând fi produse prin lovire cu corp tăietor înțepător, posibil cuțit, având legătură directă de cauzalitate cu decesul. Decesul victimei se datorează înjunghierii cu cuțitul de către suspectă. Au fost surprinse și imagini pe camera video, amplasată de casa scării de la parter, precum și de către un alt martor cu telefonul mobil”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
În 2015, femeia cunoscută cu afecțiuni medicale l-a acuzat de viol pe şeful unui ONG anticorupţie din judeţ. În trecut, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, însă în 2015 s-a dispus obligarea sa la tratament medical și între timp ea ar fi continuat să săvârșească fapte de violență. ”A mai fost cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în mai multe dosare pentru infracțiuni comise cu violență, s-a solicitat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu internarea medicală, în anul 2018”, a mai precizat Cristina Ciobanu. Pe 20 noiembrie 2018, Judecătoria Târgu-Jiu a respins propunerea Parchetului de internare medicală provizorie a suspectei, decizia fiind contestată de magistrați.
Incendiul izbucnit, marți, în apartamentul aflat la parterul unui bloc de pe strada Comuna din Paris, din Târgu-Jiu, a fost anunțat la 112 de un vecin. „Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu-Jiu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent cu mari degajări de fum la una din încăperile apartamentului situat la parterul blocului. Din păcate, în urma operațiunilor de recunoaștere, echipajele au găsit o persoană de sex masculin care era decedată. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului, neimpunându-se evacuarea locatarilor”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.Între proprietara apartamentului, care a fost reținută și concubinul acesteia din Dâmbovița avusese loc un scandal cu câteva ore înainte de incendiu, același vecin fiind cel care a sesizat Poliția. Bărbatul agresat a refuzat însă să rămână internat în spital, iar după câteva ore ar fi fost ucis.“Apartamentul unde a avut loc incendiul aparține unei femei de 38 ani, din Târgu-Jiu, iar bărbatul găsit decedat are 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița. Marți, în jurul orei 17.00, un vecin din bloc a sunat la 112 și a anunțat faptul că două persoane de la apartamentul cu pricina au un conflict. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul de 47 de ani ar fi fost agresat de femeia de 38 ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s-ar fi întors la locuința de pe strada Comuna din Paris. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here