Şi-a abandonat maşina înfiptă în stâlp

418
De câteva zile bune o autoutilitară care a fost implicată într-un accident de maşină zace pe marginea unui drum. Şoferul şi-a abandonat maşina de patru zile, proptită într-un stâlp de susţinere a unui pod. Autovehiculul se pare că poate să rămână mult şi bine acolo, oamenii legii declarând că nu îl pot obliga pe om să o ridice.

Incidentul rutier, petrecut săptămâna trecută pe drumul dintre Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti a dus la avarierea autoutilitarei. Gândidu-se, probabil, că nu mai are ce face cu maşina, posesorul a lăsat-o acolo unde s-a oprit cu ea: într-un picior de pod.
Poliţiştii serviciului rutier l-au amendat până acum doar pe conducătorul auto care se face vinovat de accident, acesta primind o sancţiune contravenţională în valoare de aproape 500 de lei. Pentru abandonarea maşinii nu poate fi nimeni tras la răspundere şi asta pentru că legea nu prevede nimic în acest sens.
Tot ce pot face poliţiştii este să aştepte ca posesorul autoutilitarei să închirieze o platformă pentru a ridica autovehiculul. Până atunci, însă, acesta va rămâne tot acolo, înfipt în stâlpul de beton.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here