SGA Gorj aşteaptă aprobarea Planului Judeţean de Apărare împotriva Inundaţiilor 2010-2013

374
sgaAdministraţia Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj a depus pentru verificare în urmă cu câteva zile la Bucureşti, la Ministerul Mediului şi Pădurilor, Planul Judeţean de Apărare împotriva Inundaţiilor pentru intervalul 2010-2013.

„Aşteptăm să primească aprobarea din partea prefectului, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar apoi în maxim două săptămâni Ministerul îl va putea aproba”, ne-a declarat Doina Isar, inginer-şef al SGA Gorj. Aceasta crede că nu vor exista întârzieri deoarece Direcţia de Ape Craiova a fost prima care a depus la Minister proiectul. Unitatea a finalizat şi planul tehnic al lucrărilor pe 2010, care, vor începe propriu-zis din luna martie, până atunci utilajele din dotare din pregătite şi reparate în cazul celor care necesită.

În prezent, angajaţii SGA Gorj efectuează în teren lucrări specifice sezonului rece, precum decolmatări la capete de poduri, o defrişare în Şomăneşti, Câlnic, precum şi o deblocare a cursului de apă Gilort pentru a ridica mai mulţi copaci căzuţi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here