Secundul lui Daum a urmărit Pandurii – Craiova! Răducan pledează pentru Hora şi Herea

622

Dacă noul selecţioner al României, Christoph Daum, a ales să asiste la primul meci al etapei, FC Voluntari – Viitorul, Rudi Verkempinck, secundul acestuia, a fost prezent în tribune la partida disputată la Severin dintre Pandurii Tg-Jiu şi Universitatea Craiova. Deşi nu a avut parte de un meci spectaculos, Verkempinck a schimbat câteva impresii cu preşedintele Narcis Răducan. Oficialul gorjenilor i-a sugerat şi doi fotbalişti antrenorului.
“Am vorbit cu dânsul puţin, am schimbat câteva informaţii. I-am exprimat încă o dată deschiderea pentru a se acomoda cât mai rapid cu fotbalul nostru. A fost mulţumit cu ospitalitatea noastră şi sperăm să ajungă cât mai mulţi jucători la echipa naţională. Marcatorii celor două goluri cred că sunt jucători de echipă naţională”, a spus Răducan.
Marcatorul primului gol din partida de vineri, Ovidiu Herea este deschis unei convocări la prima reprezentativă. Fotbalistul a declarat însă că mai are mult de muncă. Herea ar putea urma exemplul lui Săpunaru, care a revenit în tricoul României după un sezon bun alături de Pandurii. “Orice jucător care joacă în România vrea să ajungă la echipa naţională. Cristi a jucat foarte bine aici, a avut evoluţii foarte bune şi s-a dus la echipa naţională pe merit. Deocamdată eu sunt în urmă cu pregătirea, vin după o perioadă în care nu am jucat. Mi-a fost destul de greu, dar sper să-mi revin cât mai repede, să înscriu cât mai multe goluri pentru Pandurii şi să facem o figură frumoasă în acest an”.
Dezamăgiţi după eşecul cu Pandurii, jucătorii Craiovei nu cred că Verkempinck a avut vreun remarcat după derbiul Olteniei. Mai mult, unul dintre fotbaliştii care ar putea intra în vederile selecţionerului, Nicuşor Bancu, şi-a făcut autocritica: “Sunt foarte supărat pe mine, eu zic că am jucat slab şi sper să-mi revin pentru că mie nu-mi convine cum am jucat”, a declarat Nicuşor Bancu.
“Din punctul meu de vedere nu a avut ce urmări pentru că nu a fost un joc spectaculos. A fost un joc mai mult pe muncă şi s-a văzut asta, pentru că au fost foarte puţine ocazii de poartă, de foarte puţine ori am ajuns noi la poartă, ei de şi mai puţine ori. Eu sper să fi văzut ceva la jucătorii români care au fost pe teren”, a spus şi căpitanul doljenilor Bogdan Vătăjelu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here