Sâmbătă, „Marea debarasare” ia din nou startul

602
marea debarasareO nouă etapă a programului de colectare a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice (DEEE –uri), „Marea debarasare” va avea loc sâmbătă, 3 octombrie.

Toţi locuitorii oraşelor din judeţul nostru sunt rugaţi de către conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, să-şi scoată în faţa porţii sau a blocului DEEE-urile vechi aflate în stare de nefuncţionare. „Târgujienii care vor să se despartă de vechituri trebuie să le scoată în faţa casei sau a blocurilor, deoarece între orele 10-11, societatea Polaris le va ridica. Dacă cumva nu le-au fost ridicate, îi rog să sune la numărul 0745317717, iar eu le voi trimite o altă maşină”, a declarat Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj.

Data trecută, din Târgu Jiu s-a reuşit colectarea a 1.400 de kg de deşeuri, o cantitate majoră provenind de la asociaţiile de proprietari. „Marea Debarasare” este o campanie iniţiată de Ministerul Mediului care a debutat în toamna anului 2007 şi a derulat de atunci mai multe etape de colectare. De la începutul anului şi până în prezent, în Gorj s-au strâns peste 17 tone de DEEE-uri.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here