S-a aruncat în fântâna din care beau apă pădurarii din Târgu Cărbuneşti

416

DSCF2064O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă ieri după-amiază în fântâna de la intrarea în oraşul Târgu Cărbuneşti, situată în apropiere de Ocolul Silvic.

Angajaţii acestei unităţi erau cei care consumau apă cel mai des de la fântâna respectivă, ieri acestora nevenindu-le să creadă că Maria Păzitoru a ales drept loc pentru a-şi pune capăt zilelor tocmai aici. Unii dintre angajaţi chiar au menţionat că luni, când au vrut să ia apă, au observat că „nu se mai ducea găleata la fund”, renunţând să ia apă pe motiv că o fi secat fântâna, deşi acest lucru era puţin posibil.

Misterul s-a lămurit odată cu descoperirea făcută de Doru Păzitoru, soţul femeii decedate. Acesta a fost plecat la Braşov în ultimele zile, iar luni, când a revenit acasă, a observat că soţia sa este de negăsit. Femeia mai avusese şi în trecut tentative de suicid, inclusiv de aruncare în fântâni, motiv pentru care urma un tratament medical. Bărbatul a intrat imediat la bănuieli şi a mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia. După ore de căutări, ieri şi-a adus aminte că, în urmă cu un an, soţia sa fusese tentată de fântâna pădurarilor pentru a-şi pune capăt zilelor aici, motiv pentru care a venit şi a verificat locul. Cele mai sumbre gânduri i s-au confirmat pe loc, la scoaterea cadavrului ajutând o echipă de pompieri de la ISU Gorj, dar şi pompieri civili din oraş, viceprimarul Ion Fugaru fiind printre cei care au ajutat la aducerea femeii la suprafaţă. Edilul chiar a plâns, spunând ulterior că o cunoştea foarte bine şi că regretă dispariţia acesteia.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here