Rutieriştii, „darnici” cu amenzile

1309

politie-rutieraUltimele 24 de ore s-au lăsat cu „pradă” bogată pentru poliţiştii rutieri ieşiţi „la vânătoare”. Astfel, aceştia au aplicat nu mai puţin de 130 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20 mii lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat, în ultimele 24 de ore, pe principalele artere de circulaţie din judeţ, sancţionând 130 de persoane care au încălcat legislaţia rutieră în vigoare. Amenzile aplicate au o valoare totală de 22 200 lei. Astfel, au fost sancţionaţi 63 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 12 conducători auto care nu purtau centura de siguranţă, 20 conducători auto care nu aveau asupra lor documentele personale, opt conducători auto ale căror autovehicule prezentau defecţiuni tehnice, trei pietoni, un conducător de taxi, doi conducători auto care nu au respectat semnificaţia indicatorului „oprirea interzisă” şi trei conducători auto care nu au respectat semnificaţia indicatorului „accesul interzis”. Diferenţa de sancţiuni a fost aplicată pentru alte abateri la regimul circulaţiei.
Permise de conducere reţinute
Pe lângă aplicarea amenzilor au mai fost reţinute şi opt permise de conducere, din care cinci pentru depăşirea limitei legale de viteză, unul pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, unul pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului „depăşirea interzis㔺i unul pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. De asemenea, a mai fost suspendat şi un certificat de înmatriculare.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here