Reţeta zilei – Spanac cu porumb şi usturoi

551
Ingrediente:
500g spanac(congelat), 250g boabe(conservă), 1 ceapă mare, 1 lingură pastă tomate, 100ml ulei, 1 leg. pătrunjel, 1 căţel usturoi, sare, piper.

Mod de preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o într-o cratiţă, 3-4 minute în ulei. Adăugaţi spanacul şi căliţi-l împreună cu ceapa, la foc mic, circa 10 minute.
Puneţi şi pasta de tomate, diluată cu o ceşcuţă de apă şi lăsaţi să fiarbă la foc mic. După 15-20 de minute adăugaţi boabele de porumb scurse de zeamă, usturoiul tocat mărunt şi potriviţi gustul de sare şi piper.
Mai lăsaţi să dea în câteva clocote şi, la final, puneţi verdeaţa tocată mărunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here