Regulamentul campaniei „Premiile Gorjeanul 2010”

371

Organizatorii tombolei

Art.1. Organizatorul tombolei „Premiile Gorjeanul 2010” este Gorjeanul S.A., cu sediul în B-dul Constantin Brâncuşi, nr. 15, Tg. Jiu, cod 210192

Participanţii

Art.2. La Tombolă poate participa orice persoană fizică, română sau străină, care este abonat al ziarului „Gorjeanul”.

Art.3. O persoană poate depune un singur talon de participare la Tombolă.

Art.4. Nu pot participa la Tombolă membrii echipei de organizare a campaniei Gorjeanul.

Art.5. Persoanele care au încheiat abonament pe întreg parcursul anului 2010 vor avea dreptul de a participa la toate cele trei extrageri din cadrul campaniei Gorjeanul.

Art.6. Persoanele care au încheiat abonament pe perioada de o lună, două, trei, pot participa doar la o singură extragere în funcţie de data la care au încheiat abonamentul.

Perioada de desfăşurare

Art.7. Cele trei date limită de depunere a taloanelor pentru participarea la cele trei extrageri ale campaniei Gorjeanul sunt:

• 31.03.2010

• 30.06.2010

• 30.11.2010

Extragerea se realizează în jurul orei 12:00.

Premiile

Art.8. Premiile constau în :

Pentru luna aprilie:

• Marele premiu: un motofierăstrău HUSQVARNA

• Premiul al II-lea: o bicicletă

• Premiul al III-lea: 2 aparate radio cu CD Player

• Multe alte premii surpriză

Pentru extragerile din lunile august şi decembrie premiile puse la „bătaie” vor fi anunţate la timp cititorii.

Condiţii de validare

Art.9. Pentru că un talon să fie considerat valid, acesta trebuie să îndeplinească concomitent următoarele condiţii:

1. Participanţii să îndeplinească dreptul de participare prevăzut la art. 2 al Regulamentului.

2. Pentru a participa la tombolă participanţii trebuie să facă dovada că sunt abonaţi ai ziarului Gorjeanul în baza chitanţei de abonare pe care o depun în copie la redacţia ziarului (TG-JIU, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 17) sau la agenţia de publicitate (Str. C-tin Brâncuşi, nr.15, Tg-Jiu) vis-a-vis de Stadionul Municipal.

Anunţarea câştigătorilor

Art.10. Anunţarea câştigătorilor va fi publicată in paginile ziarului Gorjeanul după data extragerii câştigătorilor.

Art.11. Extragerile se realizează de persoane desemnate de organizator.

Art.12. Validarea câştigătorului se va face numai în momentul în care se constată că datele de identificare ale câştigătorului sunt aceleaşi cu cele trecute pe Chitanţa de abonare.

Art.13. În cazul nerespectării acestei condiţii de validare, va exista încă o extragere. Dacă după această extragere nu există câştigători ai premiilor, acestea intră în patrimoniul S.C. Gorjeanul S.A.

Protecţia datelor personale

Art.14. În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, informaţiile personale de identificare ale participanţilor vor fi colectate şi prelucrate de Gorjeanul SA în condiţiile legii. Informaţiile vor fi utilizate de Gorjeanul SA numai în scopul promovării propriilor servicii, cât şi în scopuri de marketing, planificare, dezvoltare de produse şi cercetări de piaţă.

Art.15. Participarea la această tombolă implică acceptul participanţilor ca numele, adresa şi imaginea acestora să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către organizator în diverse materiale publicitare, fără nici o altă compensaţie din partea organizatorului, cât şi acceptul lor cu privire la mediatizarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here