Râul Motru, fără gunoaie. Consilierii locali, invitați la curățenie

2558

Primăria comunei Padeș, în colaborare cu Sistemul de Gospodărire al Apelor Gorj, organizează, vineri, o acțiune comună de salubrizare a albiei râului Motru. Toți angajații primăriei, beneficiarii de ajutor social, dar și salariați din cadrul SGA Gorj vor lua parte la curățenie.

„Invit și consilierii locali să ia parte la această acțiune. Îmi doresc ca oameni de toate vârstele și din toate mediile sociale să participe alături de noi la această acțiune, pentru că astfel de acțiuni ne responsabilizează pe fiecare dintre noi. Acțiunea va fi în ziua de vineri, 7 februarie, începând cu orele 09.00, pornind din partea de amonte a râurilor Motru și Motrișor și colectând deșeurile înspre aval”, a declarat primarul Antonie Serafim.
Toți participanții vor primi mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor. Autoritățile locale lansează și un apel către cetățeni. „Rugăm toți locuitorii să iasă la această curățenie, de preferat fiecare în dreptul proprietății lui, continuând cu alți voluntari pe cursul râurilor în zonele nelocuite. Vreau ca această acțiune să fie de amploare și, în urma noastră, albiile râurilor să rămână curate, așa cum le știam odată, cu rugămintea de a menține curățenia rezultată în urma acestei acțiuni atât de necesare”, a mai punctat primarul din Padeș.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here