Profesoara recunoaşte – „Da, am avut o relaţie cu el”

618

ramona mischie 003Profesoara de limba română, Ramona Mischie, a recunoscut că a avut o relaţie cu Alexandru Popovici, tânărul care s-a sinucis.

Tânăra a declarat pentru presă că nu au întreţinut relaţii sexuale dar că se plimbau prin parc şi că s-au sărutat de mai multe ori. Ramona Mischie a spus că nu va participa la slujba de înmormântare a adolescentului care şi-a luat viaţa pentru ea, deşi, într-un document word pe care l-a lăsat în urmă, Alexandru îi cerea acest lucru.

Ramona Mischie şi Alexandru Popovici s-au cunoscut toamna trecută, odată cu începerea anului şcolar. Ea profesoară de limba şi literatura română, el elev în clasa a XII-a. Cei doi au început să se apropie, Alexandru fiind un băiat inteligent, şeful clasei, un tânăr cu care aveai ce discuta, după cum povestesc cei care l-au cunoscut. Potrivit profesoarei, au început să vorbească tot mai mult pe messenger şi, după puţin timp, băiatul şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat întâlnire. Ramona Mischie a acceptat la fel cum, ulterior, a acceptat şi un sărut…şi apoi altul. „Timp de câteva luni am crezut că este iubire. Nu am întreţinut niciodată raporturi sexuale, nici el nu a dat de înţeles că ar vrea aşa ceva. Ne plimbam prin parc, ne sărutam”, spune Ramona Mischie. Cu toate acestea, se pare că, totuşi, între cei doi au existat relaţii intime.
Nu va merge la înmormântare
DSC05444Profesoara s-a apropiat nepermis de mult de elevul său, relaţia durând până în luna ianuarie după care, potrivit spuselor acesteia, totul a devenit un calvar pentru ea, tânărul refuzând să se împace cu ideea despărţirii. Femeia mai spune şi că relaţia lor a început aproape imediat după începerea şcolii şi s-a consumat cât timp cei doi erau profesor şi elev. De asemenea, tânăra profesoară declară că nu o interesează ce hotărâre va lua Inspectoratul Şcolar în legătură cu ea. „Nu mă interesează ce se va întâmpla. Vreţi să mă condamnaţi? Condamnaţi-mă, mă condamn şi eu”, a cestea sunt comentariile făcute de Ramona Mischie. Aceasta nu va merge să îl conducă pe ultimul drum pe Alexandru deşi, el îşi dorea în mod expres acest lucru, ca femeia pe care o iubeşte să ia parte la ceremonialul funerar.
Profesoara, aşteptată să dea explicaţii la şcoală
De miercuri, de când Alexandru Popovici s-a sinucis, profesoara de limba română nu s-a mai prezentat la cursuri. „Noi i-am trimis o solicitare să vină la şcoală şi să explice tot ce a apărut în presă. Nu s-a prezentat astăzi(n.r. ieri), nu a fost deloc la şcoală, i se vor tăia orele. Din punctul meu de vedere riscă foarte mult”, a declarat Marius Buzera, directorul liceului la care predă Ramona Mischie. Până când se va lua o decizie, femeia va merge ca de obicei la ore. „Copiii noştri sunt liniştiţi, nu cred că va avea probleme mari cu ei. Dacă vine acum la şcoală eu sunt obligat să o primesc. Trebuie să fim foarte atenţi până când se va dovedi dacă este adevărat sau nu”, a mai spus Buzera, care, însă, este de părere că dacă se va dovedi că este vinovată, poate rămâne inclusiv fără locul de muncă.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here