Prins cu telefonul şi banii luaţi dintr-o maşină descuiată

435

Un tânăr de 19 ani din comuna Bolboşi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu. El a găsit într-o maşină, pe care propietarul a uitat să o încuie, un telefon mobil şi o sumă de bani. La scurt timp după comiterea faptei, el a fost prins de poliţiştii din Bolboşi.

În dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Bolboşi au fost sesizaţi de către D.T., din Târgu-Jiu, despre faptul că în week-end, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei tatălui său din cumuna Bolboşi, sat Valea, şi au sustras din autoturismul pe care îl parcase acolo un telefon mobil, precum şi suma de 210 lei.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr, G.T.C., de 19 ani, din comuna Bolboşi, care a pătruns fără drept în curtea imobilului în data de 12.02.2011 şi profitând de faptul că autoturismul fusese lăsat neasigurat, a sustras telefonul mobil şi suma de bani.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat telefonul şi suma de bani, acestea fiind restituite părţii vătămate.

În acest moment suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu.

Ana-Maria Cătălinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here