Poliţia Comunitară Târgu-Jiu acţionează!

521

cailean+tudorPoliţia Comunitară Târgu-Jiu a demarat începând de ieri două acţiuni tematice de control împreună cu societatea Polaris şi Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Gorj.

„Cu societatea vom acţiona în majoritatea zonelor din municipiul Târgu-Jiu pentru a verifica dacă au fost încheiate contracte pentru depozitarea deşeurilor. Încă există agenţi economici care n-au încheiat contracte, iar noi îi vom verifica, le vom da termene, urmând să trecem la aplicarea de sancţiuni dacă nu îşi îndeplinesc obligaţiile”, ne-a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.

O altă acţiune, aceea cu Garda de Mediu Gorj, a fost demarată pentru păstrarea curăţeniei şi pentru aducerea în discuţie a regulilor privind depozitarea gunoaielor, în rândul cetăţenilor. Astfel, au fost aplicate de către agenţii Poliţiei Comunitare, împreună cu comisarii CJGM Gorj, un număr de 150 de sancţiuni contravenţionale, aplicându-se amenzi de peste 5.000 RON pentru aruncarea de resturi menajere în locuri neamenajate.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here