Pentru o tânără din Plopşoru – Distracţia s-a transformat în coşmar

461
fata violataTrei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, sunt cercetaţi pentru violarea unei fete de 19 ani. Evenimentul se pare că a avut loc vineri seara, fata având legături intime cu unul dintre agresori. Totul a degenerat, însă, în momentul în care au intrat în scenă încă doi prieteni.
Violul a avut loc, potrivit spuselor victimei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Dana B., de 19 ani, din Plopşoru, sesizând poliţia de cele întâmplate în jurul orei 01,30. Fata a povestit că vineri seara a fost obligată, de trei tineri, să întreţină raporturi sexuale cu ei, indicându-i pe Liviu A.A., de 22 de ani, Nicolae O.M., de 21 de ani şi Toma J., de 29 de ani, toţi din satul Cloşani.

Cu acesta din urmă victima avusese legături de natură intimă, acceptând şi vineri seara să meargă cu el în casa lui Nicolae, unde au întreţinut relaţii sexuale. Situaţia a luat altă întorsătură în momentul în care şi-au făcut apariţia şi ceilalţi doi prieteni, totul transformându-se într-un viol în toată regula. Imediat după ce a scăpat din locuinţa respectivă, tânăra a anunţat poliţia. În cursul zilei de sâmbătă, tinerii au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului local Motru, unde s-a stabilit ca Liviu A.A. şi Toma J. să nu părăsească localitatea pentru 30 de zile, iar celălalt tânăr, Nicolae O.M., are interdicţie pentru părăsirea ţării în următoarea lună. Tânăra de 19 ani a fost supusă unui examen ginecologic la Spitalul din Târgu Jiu, eliberându-se certificat medico-legal care să ateste faptul că a fost supusă, fără voie, întreţinerii de relaţii sexuale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei bărbaţi riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani, pentru viol şi la fel şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here