Patru arestări după o răfuială cu focuri de armă

416

impuscaturi pag 1 bunPatru bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, au fost implicaţi într-un scandal, la Târgu Jiu, unul dintre suspecţi folosind un pistol cu bile.

Cei patru au vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani și cu două zile înainte mai fuseseră implicaţi într-o altercaţie un pic mai „paşnică”. Trei dintre aceştia provin din familia Călina, pe numele membrilor acesteia fiind în curs de judecare un dosar de trafic de minori, cel puţin unul dintre bărbaţii reţinuţi acum, Adrian Stelian, fiind implicat şi în ancheta respectivă. Individul care a folosit pistolul este Daniel Retuşanu, de 33 de ani, el reuşind să îl rănească uşor pe Călina, rana suferită de acesta fiind superficială.

Cei patru au fost implicaţi vineri seara într-un scandal produs într-un apartament şi pe scara unui impuscaturi pag 1bloc din zona de sud a municipiului.

”La sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au fost conduşi pentru audieri C.I.D., M.F., precum şi alte persoane care au asistat la scandal. Ulterior s-a prezentat şi C.A.S., care a sesizat că a fost împuşcat în zona pectorală, cu o armă neletală, fiindu-i provocată o leziune superficială. La scurt timp, poliţiştii l-au depistat şi pe R.D., acesta fiind adus la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu. Având în vedere că din probatoriul administrat a rezultat că prin actele comise de cei patru suspecţi s-a produs scandal public ce a provocat indignarea cetăţenilor din zonă, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal. Poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a suspecţilor C.I.D., de 40 ani, M.Fl., de 18 ani, C.A.S., de 45 ani, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri impuscaturi3şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi a lui R.D., 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Pistolul folosit de R.D., o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, a fost ridicat în vederea cercetărilor”, a comunicat IPJ Gorj despre cele întâmplate.

Rudele celor arestaţi nu au fost însă de acord cu declaraţiile poliţiştilor, sora a doi dintre cei reţinuţi din familia Călina, precum şi mama tânărului de 18 ani, Niculina, susţinând că fraţii şi copilul său nu au nicio vină. „Au dat şpagă ăilalţi, ce s-a întâmplat de i-au reţinut şi pe fraţii şi pe copilul meu. Păi băiatul era la calculator cu uşa descuiată când a intrat ăla cu pistolul peste noi în apartament. Eu eram cu fraţii mei în bucătărie şi tot noi suntem vinovaţi. Ăla vine şi trage şi ne arestează pe noi, nu e normal aşa ceva”, a declarat femeia.

impuscaturi 2În ciuda abscap0750firmaţiilor sale, un complet de judecători a emis pe numele cele patru mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 10 zile.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here