O tânără gorjeancă a luat premiul cel mare la Festivalul “Delfinul de Aur” de la Năvodari

389

Elena Beatrice Hasna, una din cele mai mari talente gorjeneşti, a obţinut Trofeul de Platină a ediţiei din acest an a Festivalului Delfinul de Aur, desfăşurat la Năvodari, între 3-7 iulie. Conform fetiţei, această distincţie este cea mai importantă din scurta ei carieră.

“Ţin să-i multumesc în primul rând profesorului meu Laurenţiu Pănoiu pentru tot ce a făcut pentru mine deoarece datorită lui am reuşit acest lucru, iar în al doilea rând juriului corect care a ştiut să aprecieze munca tuturor copiilor participanţi în concurs. Felicitări tuturor premianţilor şi mult noroc în continuare!”, a scris Elena pe blogul personal. Premiul a fost înmânat de preşedintele juriului, cunoscutul compozitor, Horia Moculescu. Acesta a subliniat atenţia pe care juriul a depus-o în alegerea câştigătorilor, judecătorii fiind conştienţi de importanţa pe care o notă mai mare sau mai mică o are pentru un copil.
Trofeul de Aur a fost câștigat de Antonia Tohotan, din Baia Mare, iar cu Trofeul de Argint a plecat acasă Alexandru Cristea din Oradea. Nu în ultimul rând, alți 12 copii au primit locul I din partea artistului Mihai Constantinescu. Gorjeanca nu este la primul succes la acest festival, ea obţinând premiul I la ediţia 2012. Elena Beatrice Hasna este elevă în clasa a V-a a Şcolii Generale “Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. Festivalul a fost găzduit de Teatrul de Vară din Tabăra Năvodari, eveniment aflat la a 11-a ediţie. În acest an, au participat 54 de concurenţi din țară și din străinătate. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ministerului Educației, al Primăriei Năvodari, al Consiliului Județean Maramureș, al Casei de Cultură Năvodari, al Asociaţiei Delfinul de Aur Baia Mare și al Palatului copiilor Baia Mare.
M.Ş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here