“Noii panduri”, încrezători în forţa echipei: “Putem face o figură frumoasă”

569

Pandurii Tg-Jiu şi-a prezentat miercuri primele patru transferuri pentru noul sezon. Echipa din Gorj şi-a betonat compartimentul median, iar achiziţiile sunt la deplină maturitate fotbalistică. Ovidiu Herea (31 de ani), Claudiu Voiculeţ (30 de ani), Armiche Medina(28 de ani) şi Christian Obodo(32 de ani) au semnat contracte cu trupa din Gorj. Rezultatele recente ale pandurilor, mirajul european şi noul stadion de la Tg-Jiu par să-i fi convins pe aceştia pentru a-şi da acordul să vină în oraşul lui Brâncuşi.
Claudiu Voiculeţ: “Am revenit pentru că Narcis mi-a spus despre acest proiect. Am venit şi pentru Stadionul care se va face şi pentru entuziasmul care este în zonă. Ştiu că deocamdată sunt probleme, dar avem promisiuni că se vor rezolva. În campionat, obiectivul este play-off-ul, după play-off o să vedem pentru că este cu totul altceva. Obiectivul recent, bineînţeles, grupele UEFA. Avem o echipă destul de bună, ne mai trebuie câteva meciuri să ne omogenizăm . Depinde foarte mult şi dacă începem cu o victorie ca să ne dea încredere pe parcurs”.

herea (2)
Ovidiu Herea: “Am vorbit cu Narcis când eram la Rapid. Ne-am înţeles foarte repede, nu s-a pus problema financiară la mine. Este un proiect frumos, am văzut şi anul trecut ce performanţe s-au reuşit aici la Pandurii, am înţeles că se va face şi un stadion nou. Sunt cupele europene, pentru mine contează foarte mult acest lucru. Anul trecut, pandurii s-au bătut la campionat până în ultimele etape. A fost un lot foarte frumos aici, un grup unit. Am vorbit şi cu Săpunaru înainte să iau această decizie. Mi-am dorit foarte mult să lucrez şi cu domnul Grigoraş, îl ştiu de foarte mult timp chiar dacă nu am avut plăcerea să lucrez cu el până în acest moment. Sper să facem lucruri bune împreună. Suntem o echipă experimentată, având în vedere că avem foarte mulţi jucători care au multe meciuri în prima ligă. Important e să ne cunoaştem mai bine şi sper să facem acest lucru cât mai repede. Cu siguranţă este un campionat greu, sunt echipe foarte bune, dar eu zic că avem forţa necesară pentru a face o figură frumoasă. Îmi doresc să-mi ajut echipa şi să reuşesc să marchez cât mai multe goluri.”

oboda
Christian Obodo: “Am rămas impresionat de nivelul Ligii I. Anul trecut, pe când jucam la Chiajna am observat lucruri bune în acest campionat şi cred că în timp va deveni chiar mai puternic, pentru că observ că mai mulţi jucători de calitate încearcă să vină în România. Dacă muncim împreună, ca o echipă, rezultatele vor veni. Sunt aici să-mi îmbunătăţesc jocul, să muncesc alături de antrenor şi echipă, şi să-i ajut pe jucătorii mai tineri. În sezonul trecut, când mă uitam la Pandurii, mi s-a părut o echipă foarte unită, care marca mult. Avem golgheterul campionatului, mulţi au plecat, dar nu contează, ăsta e fotbalul. Unii pleacă, alţii vin. Cred că în acest sezon trebuie să fim concentraţi, să urmăm instrucţiunile antrenorului şi să muncim foarte mult pentru a avea rezultate bune.”

Armiche Ortega Medina (1)
Armiche Medina: “Este foarte importantă oportunitatea care mi s-a dat să joc pentru un club ca Pandurii, care se bate să câştige campionatul şi să joace în grupele Europa League. Cunosc lucruri despre campionatul românesc pentru că am prieteni care joaca la CFR Cluj şi mi-au vorbit frumos despre această Ligă. Este un pas înainte pentru mine. Trebuie să începem bine campionatul, să ne luptăm, şi poate vom avea un loc mai sus în clasament ca anul trecut. Nu sunt 100% pregătit, dar mă antrenez în fiecare zi şi când antrenorul va decide că se poate baza pe mine, voi debuta.”
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here