Nevăzătorii şi-au ales conducere nouă

475

rodica presedinteAsociaţia judeţeană ce reprezintă interesele gorjenilor care sunt nevăzători sau au probleme grave cu vederea are de la sfârşitul săptămânii trecute o conducere nouă. Rodica Mogoşanu a fost aleasă preşedinte, ea avându-i ca vicepreşedinţi pe Gigi Baldovin şi Răzvan Tămârşi, funcţia de preşedinte fiind ocupată în ultimii cinci ani de Victoria Saioc.

Fosta preşedintă nu a mai candidat, ea predând acum mandatul fără probleme, deşi la ceas de bilanţ cifrele prezentate nu au fost tocmai pe placul şefilor veniţi de la Bucureşti.

Mihai Dima şi Marin Stoica au venit din partea centrului pentru a coordona alegerile de la Târgu Jiu, raportul financiar contabil citit cu această ocazie dezamăgindu-i pe aceştia prin faptul că nu oferea suficient de multe cifre cu ajutorul cărora să fie înţeleasă situaţia asociaţiei judeţene. “Acest raport financiar contabil a fost făcut ca să fie făcut. El trebuia făcut din 2005 până la 31 decembrie 2009. Trebuia să reflecte anual scăderea cotizaţiilor, dar nouă ni s-au adunat nişte cifre şi s-au prezentat per total. El trebuia să fie făcut pentru a fi înţeles de oricine”, a declarat Marin Stoica.

alegeri nevazatoriAcesta a precizat că, în perioada următoare, filiala de la Gorj va primi vizita unei comisii de audit de la Bucureşti pentru a fi clarificată situaţia fondurilor, discuţiile nefiind unele de profunzime pe tema respectivă.

Noua conducere a filialei Gorj a anunţat după ce a fost votată că îşi propune să deruleze o serie de proiecte în perioada următoare, de la ajutorarea copiilor nevăzători pentru a urma o şcoală specială până la înfiinţarea unei echipe de golball, unul dintre vicepreşedinţi, Gigi Baldovin, spunând că el militează şi pentru înfiinţarea unei popicării în municipiu, o astfel de locaţie neexistând deocamdată la nivel de Târgu Jiu.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here